sâmbătă, 7 decembrie 2013

Bucovina-Duh E.P [REVIEW]

Bucovina-Duh
O introducere pentru acest album, defapt E.P ar fi cam așa: La naiba în praznic!!! Acești 4 oameni trebuiesc promovați mult mai mult, mai cunoscuți, mai ceruți pe la concerte și festivaluri. Dece? Pentru că sunt epici, tot albumul cap coadă este epic. Chiar nu înțeleg, cultura românească se poate exprima și printr-o muzică mai cultă nu numai populare la Etno all day all night sau alte... știți voi... Măgării.

joi, 28 noiembrie 2013

Bucovina-Sub Stele album [REVIEW]


Bucovina-Sub Stele
În ziua de azi la noi în România Rock-ul și toate genurile și subgen-urile sale sunt băgate cu forța în umbră de ”giganții” comerciali ce produc pe bandă rulantă cam același gen. Da avem și trupe consacrate ca Iris sau Phoenix, dar sincer acum, nu mulți puștani din ziua de azi ascultă aceste trupe. În plus, muzica în ziua de azi a ajuns să fie concepută în special pentru bani. Când tocmai acesta ar trebui să fie ultimul lucru la care să te gândeşti… Muzica trebuie făcută pentru tine personal, pentru fanii tăi, pentru senzaţia pe care o ai când un întreg stadion îţi strigă numele. Deci asta este ce face Bucovina (mai puțin faza cu stadionul).

duminică, 17 noiembrie 2013

St.Anger album [REVIEW]

ST. ANGER
Și așa am ajuns la un moment în discografia Metallica unde urechile mele sunt băgate în mormânt, violate cu mâna pe care o vedeți în imagine și rugându-se la orice doar să se termine odată, la naiba în praznic, mie imposibil să nu rag sau să râd la unele momente, sincer St. Anger este o plăcintă plină de „câcat cu perje”

marți, 29 octombrie 2013

RELOAD album [REVIEW]

RELOAD
Vă zic de pe acuma... abumul astă îi un dezastru...sincer...Îmi place metal-ul, apreciez atunci când trupele aleg să își schimba direcția muzicală. Metallica a fost în mod constant atacat dur, comentarii negative cu etichete, cum ar fi "sell-out", "mainstream" și "Alternative", după lansarea albumelor Load și ReLoad. Dar în cazul de față  ReLoad este chiar un album așa... să fie acolo.

miercuri, 23 octombrie 2013

LOAD album [REVIEW]

LOAD
Odată cu acest album Metallica își părăsește rădacinile Thrash Metal pentru totdeauna intrând  în ciclul din anii 90' Load-Reload. Un stil complet diferit față de orice au făcut până acum. Un still ca care a creat multe potere cu furci și torțe la adresa Metallica. În următoarele review-uri poate(cu siguranță) am să scap vreo doua, trei înjurături de stadion.

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Metallica(The Black Album) [REVIEW]

Metallica
Metallica...1991... Probabil este cel mai important moment din istoria Heavy Metal-ului. Da, știu că unii poate nu sunt de acord cu ce am zis mai sus, dar dacă e să o iei din punct de vedere comercial totul avea să se întoarcă cu susul în jos încă odată. În ...And Justice For All am vorbit despre efectele morții lui Cliff asupra trupei și înlocuirea lui cu Jason. Păi, este un nou șerif în oraș, mai bine zis în studio, omul care avea să ia rolul de producător era Bob Rock.

duminică, 13 octombrie 2013

...And Justice For All album [REVIEW]

...AND JUSTICE FOR ALL

Ei bine, ce pot spune despre acest album care nu a fost deja spus? Aici Metallica o ia pe arătură? Aici Metallica se maturizează? Aici jelesc în fiecare cântec că l-au pierdut pe Cliff? Nu, Da și NU. 


miercuri, 9 octombrie 2013

Master Of Puppets album [REVIEW]

MASTER OF PUPPETS

Master Of Puppets sau Maiestrul Păpușar, al treilea album al trupei, este considerat a fi unul dintre cele mai bune Heavy Metal albume din toate timpurile, nemaivăzute vreodată de omenire, nu doar cel mai bun Thrash Metal album . 8 cântece, cele mai bune din toate timpurile. 


duminică, 6 octombrie 2013

Ride The Lighting album [REVIEW]

 METALLICA - RIDE THE LIGHTING

Sau cum îmi place mie să îi spun Ride The Fuckin' Lighting!!!
În timp ce primul album al celor de la Mettalica, Kill 'Em All, a fost un pic cam prematur, următorul este mai concret. De fapt, aveau cam două opțiuni. În procesul de compunere a albumului,  Metallica a trebuit să ia o decizie crucială: ori merg pe calea ușoară și continuă să spargă lumini și să sară în foc SAU să devină adevărații călăreți ai metal-ului. Nu vreau să îi dau peste bot Kill 'em All-ului, dar eu consider că fiecare album care urmează trebuie sa fie mai bun sau mai diferit decât predecesorul. SAU a doua opțiune - calea spre progres!



sâmbătă, 5 octombrie 2013

Kill 'em all album [REVIEW]

METALLICA - KILL 'EM ALL

Vă întrebați probabil de ce vreau să scriu despre acest album...de fapt, primul album al celor de la Metallica. Am o pasiune deosebită pentru această muzică și vreau ca și ceilalți oameni să afle mica istorioară din spatele unei din cele mai apreciate formații de thrash metal din lume. De asemenea, vreau ca opinia mea să fie auzită și înțeleasă.